Batterilagring

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

IC Gruppen är din kompletta leverantör när det kommer till mer hållbara energilösningar. Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg mot en ännu mer effektiv och självförsörjande energianvändning där du kompletterar din solcellsanläggning med batterilagring av marknadens ledande fabrikat. Vi är med dig i hela processen från projektering, till rätt produktval, installation med behöriga elektriker samt driftsättning av din anläggning.

Batterilagring

Fördelarna med att optimera solcellsanläggning med batterilager är att du främst kan lagra överskottet av den genererade solenergin när produktionen överstiger ditt behov av egenproducerad el. Batterilagret använder sedan överskottet av din egenproducerade el till en senare användning. Vilket resulterar i ökad självförsörjning och minskade elkostnader för din fastighet. En annan fördelar är att batterilagring förser din fastighet med fortsatt el under nätbortfall samt minskar ditt koldioxidavtryck. Din solcellsanläggning bidrar till att skapa en mer hållbar och miljövänlig energianvändning.
batteri 1
Villa
Lantbruk
Företag
BRF
1--min

1.
Boka tid

Fyll i kontaktformuläret eller skicka iväg en förfrågan till sol@icgruppen.se

2--min

2.
Platsbesök

Vi besöker dig på ett kostnadsfritt platsbesök och skickar därefter ut en offert till dig.

3--min

3.
Installation

Efter godkänd offert utförs installationen och vi lämnar ut slutdokumentationen för din nyckelfärdiga anläggning.

4--min

4.
Support

Som kund hos oss erbjuder vi support för din anläggning efter driftsättning.

Några av våra referenser

Villa 1

Villa 2

Villa 3

Var smart - Få betalt!

Komplettera ditt batterilager med smartmätare samt CM10!

Ge din solcellsanläggning och ditt batterilager den extra kicken den förtjänar med en smartmätare samt CM10 modul för en mer hållbar och oberoende energianvändning. Med en smartmätare så möjliggör det realtidsövervakning av din energiförbrukning och du kan avläsa exakt hur mycket el som används vid olika tidpunkter för en mer optimerad energianvändning.

Smartmätare
Med en installerad smartmätare gör det även möjligt för fjärravläsning för elföretag att samla in förbrukningsdata utan att skicka ut en tekniker på plats vilket bidrar till effektivare hantering av elförbrukningen samt minskade kostnader. En annan fördel är att smartmätare möjliggör en dynamisk prissättning baserat på tid samt efterfrågan, vilket gör det möjligt för dig att dra nytta av lägre priser under de lägre belastningstider och ökar möjligheten till en mer medveten elanvändning.

CM10
Optimera din solcellsanläggning med CM10 som erbjuder en effektiv energihantering genom avanceras övervakning samt mätning. CM10 kan oftast integreras med övriga smarta hemprodukter och gör det möjligt för dig som kund att få betalt för att stötta Svenska Kraftnät och få snabbare avkastning av ditt batterilager.

Varför ska du anlita oss?

Vi är din kompletta helhetsleverantör och är det självklara valet inom service och tjänster. Vi använder oss av egen personal, där alla är kvalificerade inom sitt arbetsområde så som certifierade solcellsmontörer, behöriga elektriker och det fortsätter i hela ledet av vår personalstyrka. Dessutom är vi officiella partners till CheckWatt.

En annan fördel med att anlita oss på IC Gruppen och som särskiljer oss från andra bolag är att du använder dig av en enda kontakt för alla dina tjänster. Med samordning mellan de olika avdelningar och en enda kontaktperson får du som kund en mer tidseffektiv installation samt en mer direkt kommunikation.

Det gör oss stolta att säga att vi med vår affärsidé både effektiviserar arbetsflödet samt kommunikationen för din anläggning eller ditt solcellsprojekt.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom solenergi! Vi är experter på allt inom grön energi och hjälper dig med installation av solceller, laddboxar, batterilagring samt besiktning av din solcellsanläggning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig mot en mer hållbar framtid

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Våra certifikat