Laddboxar i Skåne

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Välkommen till oss på IC Gruppen – din partner för både en smidig och säker installation av din laddbox. Vi värdesätter vikten av att tillhandahålla en pålitlig och effektiv installation av laddbox för ditt elfordon där vår installationsprocess utförs av behöriga elektriker som är anställda inom IC Gruppen.

0
levererade laddboxar

Förenkla din vardag!

Vi utför professionella installationer och säkerhetsställer att våra installatörer följer branschstandarderna och lokala föreskrifter. Det innefattar varje steg från montering, anslutning, jordning och säkerhetskontroll samt driftsättning av din laddbox. Våra installatörer ser även till att din installation utförs enligt enligt önskemål samt utefter behov. Vi tillhandahåller lösningar som passar just dig och din elbil.

Vi erbjuder självklart service efter utförd installation och bistår med kundsupport samt underhåll. Vi strävar alltid att erbjuda en högkvalitativ service och att du som kund är nöjd under pågående samt avslutad installation av din laddbox. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer hållbar och laddningsbar framtid!
Villa
Lantbruk
Företag
BRF
1--min

1.
Boka tid

Fyll i kontaktformuläret eller skicka iväg en förfrågan till sol@icgruppen.se

2--min

2.
Platsbesök

Vi besöker dig på ett kostnadsfritt platsbesök och skickar därefter ut en offert till dig.

3--min

3.
Installation

Efter godkänd offert utförs installationen och vi lämnar ut slutdokumentationen för din nyckelfärdiga anläggning.

4--min

4.
Support

Som kund hos oss erbjuder vi support för din anläggning efter driftsättning.

INSTALLATION AV LADDBOX

IC Gruppen är en av de ledande aktörerna på marknaden inom installation av laddboxar. Vi arbetar med välkända fabrikat och lämnar alltid garanti på våra installationer. Vi erbjuder allt från rådgivning, service och nyinstallation till privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar. Med grön teknik-avdraget på 50% ökar lönsamheten för din investering.

Några av våra referenser

Laddbox Anderslöv

Laddbox Lund

Laddbox Bunkeflo

Ladda smartare & spara energi

Dynamisk lastbalansering innebär att din laddbox automatiskt anpassar laddningseffekten beroende på hur mycket el som finns tillgängligt i ditt hus. Förbrukar huset mycket el vid ett visst tillfälle så minskar laddningen av ditt fordon och på så vis slipper du att dina säkringar löser ut.

Auktoriserade elektriker med lång erfarenhet

Våra elektriker har en lång erfarenhet inom elinstallationer och installationer av laddbox. I nuläget har vi installerat över 2000 st laddboxar till privata villor, offentliga platser och bostadsrättsföreningar. Med vår erfarenhet kan du som kund känna dig trygg att få din installation utförd på ett korrekt och säkert sätt.

Skattereduktion för grön teknik

Om du anlitar ett oss för installation av grön teknik kan du få skattereduktion för laddbox och installation. För installation av laddningspunkt för elfordon kan du få 50% avdrag.

Varför ska du anlita oss?

Vi är din kompletta helhetsleverantör och är det självklara valet inom service och tjänster. Vi använder oss av egen personal, där alla är kvalificerade inom sitt arbetsområde så som certifierade solcellsmontörer, behöriga elektriker och det fortsätter i hela ledet av vår personalstyrka. Dessutom är vi officiella partners till CheckWatt.

En annan fördel med att anlita oss på IC Gruppen och som särskiljer oss från andra bolag är att du använder dig av en enda kontakt för alla dina tjänster. Med samordning mellan de olika avdelningar och en enda kontaktperson får du som kund en mer tidseffektiv installation samt en mer direkt kommunikation.

Det gör oss stolta att säga att vi med vår affärsidé både effektiviserar arbetsflödet samt kommunikationen för din anläggning eller ditt solcellsprojekt.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom solenergi! Vi är experter på allt inom grön energi och hjälper dig med installation av solceller, laddboxar, batterilagring samt besiktning av din solcellsanläggning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig mot en mer hållbar framtid

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Våra certifikat