Solceller i Skåne

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

På IC Gruppen är vi experter på solcellslösningar. Vår erfarna och dedikerade personal strävar efter att skräddarsy varje installation för att möta dina unika behov och mål. Vi erbjuder högkvalitativa solcellspaneler, professionell installation och överlägsen kundservice för att säkerställa din fulla tillfredsställelse

Hållbar framtid

Satsa på en mer hållbar framtid och installera solceller du med! Vi på IC Gruppen är din kompletta tjänsteleverantör och är experter på allt inom grön el och solenergi. Vi erbjuder skräddarsydda solenergilösningar för dig som privatperson samt företagare och är med dig från idé till projektering, materialval, installation av dina solceller samt driftsättning.

Vi erbjuder högkvalitativa solcellspaneler från marknadens ledande fabrik och garanterar en säker solcellsanläggning som utförs av certifierade solcellsmontörer av Svensk Solenergi. Vi arbetar enligt solcellsbranschens kvalité och följer regelverken.

Fördelarna med en egen solcellsanläggning är många men främst är det en ren energikälla som generar egenproducerad el vilket gör att dina elkostnader minskas över tid samtidigt som det minskar ditt koldioxidutsläpp. En annan viktig aspekt är att solceller har lång livslängd och låga underhållskostnader vilket gör det till en hållbar investering över tid.

Villa
Lantbruk
Företag
BRF
1--min

1.
Boka tid

Fyll i kontaktformuläret eller skicka iväg en förfrågan till sol@icgruppen.se

2--min

2.
Platsbesök

Vi besöker dig på ett kostnadsfritt platsbesök och skickar därefter ut en offert till dig.

3--min

3.
Installation

Efter godkänd offert utförs installationen och vi lämnar ut slutdokumentationen för din nyckelfärdiga anläggning.

4--min

4.
Support

Som kund hos oss erbjuder vi support för din anläggning efter driftsättning.

Några av våra referenser

Villa Höllviken

BRF Vellinge

Villa Tygelsjö

Komplettera din solcellsanläggning med batterilagring

Det gör det möjligt för dig som kund att lagra din egenproducerade el och använda den när elpriserna är som högst eller så väljer du att sälja den.

Gör din anläggning ännu bättre och komplettera med smartmätare samt CM10 så kan du få snabbare avkastning och få betalt av Svenska Kraftnät för din el.

Är du osäker på hur allt går till?

Varför ska du anlita oss?

Vi är din kompletta helhetsleverantör och är det självklara valet inom service och tjänster. Vi använder oss av egen personal, där alla är kvalificerade inom sitt arbetsområde så som certifierade solcellsmontörer, behöriga elektriker och det fortsätter i hela ledet av vår personalstyrka.

Dessutom är vi officiella partners till CheckWatt.

En annan fördel med att anlita oss på IC Gruppen och som särskiljer oss från andra bolag är att du använder dig av en enda kontakt för alla dina tjänster. Med samordning mellan de olika avdelningar och en enda kontaktperson får du som kund en mer tidseffektiv installation samt en mer direkt kommunikation.

Det gör oss stolta att säga att vi med vår affärsidé både effektiviserar arbetsflödet samt kommunikationen för din anläggning eller ditt solcellsprojekt.

Faktorer som kan påverka dina solceller

Varje tak och läge är annorlunda, och det är något som påverkar hur mycket en solcellsanläggning kan producera. Det kan vara geografi, vädersträck eller takvinkel. Den optimala vinkeln på tak är 40-45 grader, men 15-60 fungerar också bra. Har du ett platt tak löser vi det genom att vinkla upp dina solceller. Vi ser till att förutsättningarna blir så bra som möjligt för att du ska kunna producera din egen el, och skräddarsyr en anläggning för just ditt tak.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt inom solenergi! Vi är experter på allt inom grön energi och hjälper dig med installation av solceller, laddboxar, batterilagring samt besiktning av din solcellsanläggning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig mot en mer hållbar framtid

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Våra certifikat